move-all-in-uniforma.png

Despre

move-all

faceți mutarea corectă

Despre

Transport & logistică

Move-All este o firmă de mutări specializată in toate aspectele unei mutări, incluzănd case, apartamente, garsoniere, birouri, librarii , edituri, școli sau instituții ale statului.

Această companie a crescut rapid, datorită unei logistici bine pusă la punct și bineînțeles a serviciilor de calitate ireproșabilă cu ajutorul unui personal calificat.

Pe măsură ce firma a crescut la fel s-a întâmplat si in cazul flotei de camioane și a personalului. Clienții au început a ne contacta direct prin recomandări și în curând am făcut un portofoliu de clienți ce apelează la noi regulat pentru serviciile de relocare.

Continuitatea este foarte importantă de aceea exista o legătură strânsă între personalul nostru si client, pentru a afla nevoile acestuia in ceea ce privește procesul de relocare.

Trecerea oricarui obstacol este o sarcina pe care o impunem in momentul realizari unei relocari.

Dispunem de o gamă largă de servicii:

  • Împachetarea mobilei și a bunurilor dumneavoastră în folie stretch, folie cu bule de aer și paturi speciale;
  • Ambalarea cutiilor și etichetarea acestora, doar la cererea dumneavoastra;
  • Demontare mobilier și înfolierea acestuia;
  • Transportul se realizează cu autoutilitare Iveco de 20 respectiv 24 metri cubi în conditii de sigurantă maximă;
  • Descarcărea și asezarea pe poziția dorită de dumneavoastră;
  • Despachetarea obiectelor ce au fost împachetate;
  • Montare mobilier și amplasare pe poziții;
  • Strângerea materialelor folosite la împachetat;
 

Depozitarea mobilierului numai este o problemă, vă punem la dispoziție opțiunea de a avea propriul depozit compartimentat pe baza de boxe, supravegheat video, paza și contract cu asigurare pe bunuri.

Consideram că suntem o companie de top ce vă poate asigura toate serviciile pentru procesul de relocare sau depozitare, fie ca este vorba de o mutare locala, natională, sau de ce nu internațională.

Cere o cotatie gratuita

move-all-sosire-mobilier.jpg

Misiunea

o mutare asa cum vrei

Fiecare pas în procesul de mutare este gândit și analizat foarte bine astfel încât clienții să fie pe deplin mulțumiți la final.

Manipularea bunurilor se face responsabil, cu atenție de către un personal bine pregătit și instruit, atent la nevoile clienților.

Ne ocupăm inclusiv de despachetarea bunurilor, montare mobilier, poziționare după cerințele dumneavoastră!

Dispunem de autovehicule specifice, dedicate transportului în condiții optime de siguranță: autoutilitare carosate de 3,5 tone, si 7,5 tone.

Contact

cere o Cotatie

Oferim consultanta gratuita la fata locului pentru estimarea volumului de bunuri de transportat, personalului si materialelor necesare pentru relocare, de asemenea pentru stabilirea pretului. Nu ezita, vei beneficia de cele mai eficiente solutii si cele mai bune servicii!

mutare-cutie