Servicii depozitare

depoziteaza in siguranta

Pe lângă serviciile de mutări/relocări, Move-All vine în întâmpinarea dumneavoastră și cu servicii de depozitare personalizate, la standarde europene, în condiții de maximă siguranță.

move-all-container-depozitare

Containere securizate antiincendiu și antiefracție

Toate containerele noastre sunt securizate antiincendiu și antiefracție, oferind astfel siguranță bunurilor dumneavoastră.

Depozitare fără umezeală și praf

Toate spațiile de depozitare dispun de suprafață din plăci tego, spații bine întreținute și special amenajate pentru a nu pătrunde umezeala și praful, astfel încât bunurile depozitate, să nu fie deteriorate.

Împachetare corespunzătoare

Înainte de depozitare, ne asigurăm de o împachetare corespunzătoare a bunurilor pentru că acestea să nu se deterioreze în timp.

Asigurare de pază 24/24 h

Containerele au asigurată pază non-stop cu ajutorul camerelor de supraveghere și sistemelor antiefracție, cât și cu intervenția promptă a agenților de securitate.

Cum se face depozitarea

detalii serviciu

Depozitarea se realizează în containere industriale, securizate, cu suprafață din plăci tego, spații speciale, bine întreținute, fără umezeală și praf, astfel încât starea pieselor de mobilier sau a celorlalte bunuri depozitate, să nu fie afectată în niciun fel.

De asemenea, în funcție de tipul bunurilor, acestea sunt împachetate corespunzător pentru o extra protecție.

Un alt aspect important atunci când vine vorba de aceste servicii, este modul de așezare al bunurilor, care se face întotdeauna de la cele cu greutate mare, la cele cu greutate redusă.

Un alt criteriu în modul de așezare, este necesitatea utilizării bunurilor astfel că mai aproape de ieșire se vor depozita întotdeauna bunurile de care este posibil să aveți nevoie mai repede.

Contact

cere o Cotatie

Oferim consultanta gratuita la fata locului pentru estimarea volumului de bunuri de transportat, personalului si materialelor necesare pentru relocare, de asemenea pentru stabilirea pretului. Nu ezita, vei beneficia de cele mai eficiente solutii si cele mai bune servicii!

mutare-cutie